Skleněný obklad kuchyně, skleněná pracovní deska, dřevo

Grafo-sklo - moderní dekorace pro náročné

Grafo-sklo je designovým doplňkem, který oživí nejen vaši kuchyň. Prvky, barvy či grafiky se netisknou přímo na sklo, jako je tomu v případě fotoskla, ale na laminační folii – ta se následně na sklo lepí (tisk se provádí pomocí digitálního tisku).

Vyrábí se z bezpečnostního kaleného skla – díky tomu je pevné, odolné a jeho údržba nezabere mnoho času. Složité a dlouhavé čištění spár, se kterým jste se museli potýkat u keramických obkladů, vás v tomto případě nečeká. Podobně jako o jiných skleněných obkladů, i tady vzniká jen minimum spár. Zapomeňte proto na ohranou klasiku a sáhněte po elegantnějším řešení.

Individuální pojetí

Motiv, který vás oslovuje, si můžete buďto vyhledat v naší nabídce, nebo třeba na webu www.shutterstock.com, kde je takřka neomezený výběr fotografií i abstraktních obrazů. Máte-li však na mysli něco specifického a chcete vytvořit naprosto originální motiv, rádi ho pro vás navrhneme, popřípadě upravíme váš vlastní návrh.

Nejen v kuchyni

Tímto způsobem vnesete zajímavou atmosféru i třeba do obývacího pokoje, nebo do koupelny, kde můžete z vany sledovat třeba výhled z „okna“ nebo barevný západ slunce.

Žlutý skleněný obklad - grafosklo, bílá kuchyně Skleněné obklady - šedý obklad, grafosklo
Skleněné obklady do kuchyně - granit, grafosklo Bílý skleněný obklad, do výšky skříněk - grafosklo

 

Údržba a vlastnosti grafo-skla

Obklady z tvrzeného skla jsou výjimečné svou odolností (vůči poškrábání, mechanickému poničení, či vyšším teplotám). Díky snadnému čistění a údržbě jsou vhodné i pro osoby, trpícími nějakou alergií – umožňují vytvoření sterilního prostředí. Lze je čistit všemi běžnými čisticími prostředky.