Skleněný obklad kuchyně, skleněná pracovní deska, dřevo

Kuchyňské sklenné desky dodáme takřka v jakémkoliv rozměru

Pracovní skleněné desky dodáváme v různých rozměrech dle požadavků zákazníka – do maximální délky čtyř metrů. Obvyklá tloušťka se pohybuje mezi 10 a 12 mm, ale pokud chcete silnější desku, můžete zvolit tloušťku až do 19 mm.

Zařizujeme kompletní provedení pracovních desek – od zaměření přes výběr materiálu až po konečnou realizaci. Nejdříve provedeme přesné zaměření, domluvíme se na finální podobě, připravíme orientační návrh a teprve poté zakázku zadáme do výroby.

Můžete si nechat zhotovit desku jednobarevnou, černou i bílou tak, aby co nejlépe korespondovala s celkovým vybavením vaší kuchyně.


 

 

Skleněná pracovní deska na kuchyňskou linku z tvrzeného skla

 

Široká nabídka barev i provedení skleněných pracovních desek

Skleněné desky vyrábíme z několika druhů kalených skel, které se liší dvou tloušťkou a zabarvením. Tým profesionálně vyškolených odborníků vám vždy individuálně poradí a doporučí pracovní desky vhodné právě pro váš interiér. Standardní skleněná pracovní deska se vyrábí v tloušťce 10-12mm, u nás si lze pracovní desku objednat až do 19 mm. Stejně jako skleněné obklady, i skleněné pracovní desky lze vyrábět v široké škále barevných odstínů, včetně vašich individuálních představ. Vždy tak, aby dokonale ladily s vaším interiérem. Pro jasnější představu o barvách a materiálech je možné navštívit naši vzorkovnu v Praze a Brně, což vaše rozhodování může usnadnit.

 

Skleněné pracovní desky kuchyně - černé

Kuchyňská pracovní deska z tvrzeného skla  - šedá