Skleněný obklad kuchyně, skleněná pracovní deska, dřevo

 

Skleněné obklady do kuchyně

Desítky barev a designů

Velkoplošný skleněný obklad za kuchyňskou linku dodá vaší kuchyni luxusní vzhled. Můžete vybírat z mnoha originálních způsobů provedení, včetně fototisku (grafo-sklo), či broušeného ornamentu, a z řady různých barev materiálů (např. skla jako Lacobel). Díky pracovní desce ze speciálního skla LuxRaff bude vaše kuchyň naprosto jedinečná.

Nemůžete se rozhodnout? Rádi vám poradíme. Obáváte se poškození či leštění? Zbytečně – naše skleněné obklady z kaleného skla jsou velmi odolné a nenáročné na údržbu.

Nabízíme též skleněná dvířka pro kuchyňské linkysprchové kouty na míruceloskleněné dveře nebo příčky – samozřejmě s kompletním servisem (pro všechna interiérová skla).

Chcete mít vše perfektní? Zvolte Barevná skla, s.r.o. – tak trochu jiné sklenářství

Skleněné obklady (nejen) pro kuchyňské linky jsou již 12 let naší hlavní specializací – potvrzuje to i výhradní spolupráce s předními kuchyňskými studii. Perfektní výsledek dělají především detaily – u skla to platí dvojnásob. Obraťte se na profesionály a nechte si vytvořit skleněný obklad do vaší kuchyně.

seven 

          7 let záruka

 

 Kvalita, které můžete věřit. Pečlivě dbáme na každou část výrobního procesu. Zvláště pak na konečnou montáž.

wrench 

             Kompletní servis

 

 Veškeré sklenářské služby na klíč! Obraťte se na náš tým profesionálních odborníků, který zodpoví všechny vaše otázky a naplánuje vše k vaší spokojenosti.

bucket 

          Míchání barev

 

 Barvy můžete vybírat ze standardního vzorníku RAL, NCS nebo Lacobel, či případně přinést vlastní vzorek. Umíme pro vás připravit nejrůznější metalické barvy.

 
NAŠI ZÁKAZNÍCI JSOU SPOKOJENÍ

více zákazníků »

NOVINKY

SLEDUJTE NÁŠE BAREVNÁ SKLA

 

Zažij dobrodružství

ZAŽIJ DOBRODRUŽSTVÍ

 

 

ŠKOLENÍ BARTOSINI

Před prázdninami se naši technici, spolu s vedením, zúčastnili školení u našeho obchodního partnera BARTOSINI s.r.o. v Chotěbuzi nedaleko Českého Těšína. Firma Bartosini s.r.o. se zaměřuje na dodávku kování pro celoskleněné prvky, které nacházejí své využití jak v interiéru, tak v exteriéru.

 

 

Mezinárodní den žen

 

KRÁSNÉ VÁNOCE A JEN TO NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU...

 

více novinek »

ČLÁNKY

Grafo-sklo, tisk na sklo

Grafo-sklo a přímý tisk na sklo - porovnání, tiskové technologie

Skleněná deska za sporák

Skleněná deska za sporákem trpí. Pokud zvolíte běžné sklo, může dojít velmi brzy k poničení. Oproti tomu kalené sklo za varnou desku patří, bude mít dlouhodobou životnost

Deska za kuchyňskou linku ze skla

Deska za kuchyňskou linku ze skla je nejen krásná, ale i odolná proti vlhkosti a bobtnání

Lacobel a lakovaná skla

Porovnání lakovaného skla (náš produkt jednobarevných skleněných obkladů) a skla Lacobel.