Skleněný obklad kuchyně, skleněná pracovní deska, dřevo

Posuvné skleněné dveře - úspora místa a vysoká odolnost

Posuvné dveře slouží jako předěl mezi jednotlivými místnostmi, nebo je můžete využít třeba u šatní skříně. Jsou tiché, praktické a propouštějí více světla. Pořídíte je v mnoha variantách – matné, čiré, průhledné i neprůhledné či laděné do konkrétního barevného odstínu. Lze je kotvit na stěnu, nebo například do stropu.

Celoskleněné posuvné dveře jsou velmi stylové, bohužel ale nejsou protihlukové a nezamezí ani šíření zápachů. Nelze očekávat těsnicí vlastnosti. Nejsou vhodné ani jako pevnostní zábrana proti zlodějům. Jejich bezpečnostní index se posuzuje podle možnosti zranění při jejich poškození (rozbití).

Vyrábíme je z odolného kaleného skla, které splňuje bezpečnostní kritéria. Posuvné systémy zase sestávají z kombinace velmi odolného hliníku a oceli a madla tvoří kartáčovaná nerezová ocel.

Jsme schopni vám dodat jednokřídlé i dvoukřídlé dveře. Hmotnost můžeme vypočítat pomocí jednoduchého vzorečku – 2,5 kg na milimetr tloušťky skla krát metr čtvereční.


 

Skleněné dveře do interiéru - matné, neprůhledné

Skleněná příčka do interiéru - matná, neprůhledná

 

Díky široké škále barev lze posuvné skleněné dveře skvěle sladit s ostatními prvky interiéru.

Navíc je lze dozdobit nejrůznějšími ornamenty. Další možnou variantou jsou grafické návrhy, či fotografie. Motivy pro fototisk najdete na webových stránkách www.shutterstock.com, nebo můžete zvolit svůj vlastní. Pro zákazníky, kteří si na výjimečnost potrpí, je fotografie pod skleněné posuvné dveře velice oblíbeným zpestřením.

 

Skleněné dveře do interiéru - uchycení

Skleněné dveře do interiéru - uchycení u podlahy