Skleněný obklad kuchyně, skleněná pracovní deska, dřevo

Stylové skleněné dveře do koupelny

Chcete trochu odlehčit interiér? Skleněné dveře můžete pořídit otočné i posuvné (popřípadě do pouzdra, s tímto řešením je ovšem nutno počítat předem – již při realizaci koupelny) a to v různých barvách a provedeních. Do místnosti tak vnesete nejen světlo, ale především decentní moderní prvek.

Krásné i bezpečné zároveň

Dveře vždy vyrábíme z kaleného skla, aby splnily veškeré bezpečnostní normy (sklo je velmi odolné, pokud by však došlo k jeho rozbití, vzniklé střepiny nejsou ostré, takže se nemůžete zranit).

Sklo může být pískované, průhledné i neprůhledné, s jemným nenápadným motivem či s fototiskem (tisíce fotografií najdete na stránkách shutterstock.com, ale můžete samozřejmě dát přednost vlastním rodinným fotografiím, nebo abstraktním motivům – je ale nezbytné dbát na patřičnou kvalitu, což je minimálně 100 dpi).


 

Skleněné dveře do interiéru - matné, neprůhledné

Skleněná příčka do interiéru - matná, neprůhledná

 

S výběrem vám pomůžeme

Jestli si potrpíte na netradiční interiérová řešení a rádi překvapujete kreativními nápady, jsou podobné dveře přesně pro vás. Výběr správného typu je velmi zásadní – celoskleněné posuvné dveře nikdy nebudou vykazovat takové těsnící vlastnosti jako dveře otočné, což by mohlo být nepříjemné. Určitě se také vyplatí nevolit dveře z čirého skla.

 

Skleněné dveře do interiéru - uchycení

Skleněné dveře do interiéru - uchycení u podlahy