Skleněný obklad kuchyně, skleněná pracovní deska, dřevo

Interiérové skleněné dveře do pouzdra - k maximální úspoře prostoru

Skleněné dveře do pouzdra přináší jednu obrovskou výhodu – šetří prostor a umí ho také opticky rozšířit. Navíc vypadají luxusně, moderně a propouští světlo, což oceníte zejména u místností s malými okny či u menších stísněných prostor. Jestli toužíte po originální výzdobě se zajímavým potiskem, jedná se o alternativu přímo pro vás.

Odolné a bezpečné

Skleněné dveře se vyrábí z kaleného skla, které je velmi odolné (až desetkrát odolnější než sklo nekalené) a odpovídají bezpečnostním normám (dojde-li k poškození či rozbití, vzniknou drobné neostré střípky, které nikomu neublíží). Samozřejmě je lze vybavit také madly (vyrábíme je z kartáčované nerezové oceli). Posuvný systém je rovněž vyveden z odolného materiálu – z hliníku a oceli.


 

Skleněné dveře do interiéru - matné, neprůhledné

Skleněná příčka do interiéru - matná, neprůhledná

 

Slouží jako designový doplněk domácnosti

Jedná se ale spíše o estetické řešení. Pokud si chcete zachovat naprosté soukromí, skleněné dveře nejsou ideální volbou. Nikdy nebudou těsnit tak dokonale jako klasické zavírací dveře. Ruchy a také zápachy jimi snadno proniknou. Uvažujte proto, do jaké místnosti je hodláte umístit.

Barvy i vzory si samozřejmě můžete vybrat zcela podle svého vkusu. My vám s tím rádi pomůžeme.

 

Skleněné dveře do interiéru - uchycení

Skleněné dveře do interiéru - uchycení u podlahy