Skleněný obklad kuchyně, skleněná pracovní deska, dřevo

PROFIL SPOLEČNOSTI

Vyrábíme skleněné obklady, dveře i dvířka dle vašich představ

Už více než 12 let se zabýváme výrobou skleněných obkladů do kuchyně i koupelny, kuchyňských pracovních desek, sprchových koutů a dveří a dvířek (do kuchyňských skříněk i vestavěných skříní). Vyrábíme dveře všech možných typů – posuvné, otáčecí i do pouzdra. Nabízíme mnoho různých barevných provedení, struktur i typů povrchů a vždy se snažíme splnit všechny požadavky klienta a výsledek zcela přizpůsobit jeho představám.

Naše firma Barevná skla vznikla v roce 2004 jako pokračování živnosti, která sahá do roku 1994. Její původní zaměření byla výroba a restaurování vitráží. V roce 2004 byla rozšířena o velkoobchod a prodejnu ručně dělaných barevných skel s veškerým nářadím a potřebami pro výtvarné zpracování plochého skla. Od roku 2006 se začala zabývat sklem v interiéru a v roce 2009 se rozšířila o brněnskou pobočku. Nyní se sklu v interiéru věnuje na sto procent.

Jsme otevřeni i nestandardním řešením

Za dobu své existence jsme získali bohaté zkušenosti. Díky tomu se neomezujeme pouze na tradiční řešení, ale umíme si poradit i s neobvyklými výzvami – jako jsou atypické rozměry kuchyňských pracovních desek, míchání barev na přání (dle předloženého vzorku) a podobně. Nabízíme vizualizace, poradenství, barevný design a konzultujeme údržbu a vhodnost materiálu se všemi našimi zákazníky. Vždy vás budeme pravidelně informovat o průběhu celé zakázky.

Chcete si některé naše vzorky prohlédnout? Neváhejte navštívit naši vzorkovnu v Praze nebo v Brně.

 

 

DŮVODY PROČ VYBRAT NÁS
sdsdsderterter/1024.html

 

7 let záruka

Chraňte svůj domov – nabízíme záruční i pozáruční servis. Díky bohatým zkušenostem a profesionalitě si můžeme dovolit držet záruku na naši práci až 7 let.

 

sdsdsderterter/1024.html

 

10 let na trhu

Naše firma Barevná skla působí na trhu už více než 10 let a velkou část své existence zasvětila sklu v interiéru. Rádi zodpovíme všechny vaše dotazy a pomůžeme vám s rozhodováním. Budeme vám nápomocni nejen při dispozičním řešení, ale také při volbě designu a barevnosti pro vaše obklady do kuchyně, skleněné pracovní desky i celoskleněné stěny.

 

sdsdsderterter/1024.html

 

Kompletní servis

Nabízíme kompletní servis – od poradenství přes vizualizaci a veškerou administrativu až po samotnou montáž. Samozřejmostí je také komunikace a spolupráce s ostatními profesními dodavateli.

.

 

sdsdsderterter/1024.html

 

Řešení přesně na míru

Vždy se snažíme co nejvíce přizpůsobit potřebám každého klienta. Spokojený zákazník je pro nás nejlepší reklamou.

 

sdsdsderterter/1024.html

 

Neomezená barevnost

Vyvinuli jsme speciální systém nanášení barev na skla, který nám umožňuje podlakovat sklo takřka neomezenou škálou barev. Můžete vybírat ze vzorníku RAL, NCS nebo barvy na sklo Lacobel. Umíme připravit nejrůznější metalické barvy i takzvané efekty, nebo nanést na sklo fotografii. Naší největší předností je namíchání barvy přesně podle dodaného vzorku.

 

O NÁS

 

Naše firma Barevná skla vznikla v roce 2004 jako pokračování živnosti, která sahá do roku 1994. Její původní zaměření byla výroba a restaurování vitráží. V roce 2004 byla rozšířena o velkoobchod a prodejnu ručně dělaných barevných skel s veškerým nářadím a potřebami pro výtvarné zpracování plochého skla. Od roku 2006 se začala zabývat sklem v interiéru. V roce 2009 se rozšířila o Brněnskou pobočku a nyní se sklu v interiéru věnuje na sto procent.

  

novinky/1008.html

  

Za dobu existence firma získala bohaté zkušenosti, které nyní uplatňujeme a nabízíme u individuálního přístupu - včetně vizualizace, poradenství, barevný design, konzultujeme údržbu a vhodnost materiálu pro všechny naše zákazníky. K maximální spokojenosti zákazníků přivážímevzorky k nim domů, umíme namíchat barvu dle přání a předloženého vzorku. Zákazník má vždy od počátku až po realizaci zakázky veškeré informace o průběhu zakázky. S montáží se snažíme být flexibilní, rychlí dle potřeb a času zákazníka. Denně k zákazníkům vyjíždí tým profesionálních techniků, obchodních zástupců a montážních týmů.