Skleněný obklad kuchyně, skleněná pracovní deska, dřevo

Skleněný obklad do kuchyně

Skleněné obklady do kuchyně i koupelny se stávají nedílnou součástí našich domovů. Především u všech, kteří kladou velký důraz na praktičnost a dokonalý design.

Skleněné desky za kuchyňskou linku, vyráběné ve velkých formátech, jsou odolné vůči vysokým teplotám během vaření i proti mechanickému poškození. Mají jen minimum spojů a zcela tak eliminují starosti s čištěním spár, které jsou častým problémem u klasických kachlových obkladů. Výrazně usnadní život také alergikům. Slouží coby praktický pomocník a luxusní doplněk zároveň, což v oblasti designu nebývá vždy samozřejmostí. Proto by ve vaší kuchyni rozhodně neměly chybět.

Díky své jednoduchosti a ostře řezaným hranám perfektně korespondují se současným minimalistickým stylem. Nevyžadují složitou údržbu – vaše kuchyň bude čistá doslova za několik vteřin. Spojují styl, funkčnost, eleganci a luxus a nadchnou i náročnou klientelu.

 

Skleněný obklad za kuchyňskou linku, fototisk

Sklo za kuchyňskou linku jako součást dokonalého interéru 

Skleněné obklady do kuchyně jsou v dnešní době velmi oblíbené. Nejen díky své praktičnosti, ale především díky jednoduchosti , rozmanitosti a originalitě řadíme skleněné obklady do kategorie nadčasového designu určeného pro ty nejnáročnější zákazníky.

Skleněný obklad kuchyně - žlutá

Elegance, luxus jednoduchost i praktičnost

Klademe velký důraz na vzhled celého interiéru. Veškeré skleněné obklady zaměřujeme a zasíláme do výroby teprve po kompletní konzultaci se zákazníkem.

Jedním z prvních kroků při výrobě kuchyňských obkladů je přesné zaměření prostoru mezi horními skříňkami a pracovní deskou. Skleněná deska se vyrábí z jednoho kusu, přesně na míru vaší kuchyně a do daného prostoru se vlepuje.

Vždy dbáme na to, abychom docílili dokonale sladěného, elegantního a nadčasového celku.

 

Skleněný obklad, skleněná pracovní deska, dřevo

 

Skleněný obklad kuchyně - tyrkysová